Tel: +86 152 0161 9036

E-mail: [e-mail beveiligd]

EN
Alle categorieën

Planetaire versnellingsset

Home>Product>Planetaire versnellingsset

Planetaire tandwielset/planeetdrager/zonnewiel/planeetwiel van gelegeerd staal in zwaar en uiterst nauwkeurig transmissiesysteem

Plaats van herkomst:

Jiangsu Provincie, China

Merk:

JIANGSU WENAN ZWARE INDUSTRIE CO., LTD.

Model nummer:

G-6

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Concurrentievoordeel
  • Aanvraag
Omschrijving

Quick Detail:
1. Planetaire tandwielkast / planetaire set / planetaire tandwielen / planetaire tandwielset / planetaire tandwieloverbrengingen

2. Op grote schaal gebruikt in automatisch transmissiesysteem als AT-versnellingsbak, hybride transmissie en snelheidsreductiemiddel, enz.

3. Beschikbaar: diameter buitenring <= 4 meter

Minimum bestelhoeveelheid:

1

Prijs:

Afhankelijk van specificaties

Details van de verpakking:

krasbestendig, roestbestendig, vochtbestendig, of zoals gevraagd

Levertijd:

Afhankelijk van land van bestemming

Capaciteit van de levering:

overvloedig

Een eenvoudig (eenrijig) planetair tandwielmechanisme is de basis van een automatisch transmissiemechanisme. Gewoonlijk bestaat het transmissiemechanisme van een automatische transmissie uit twee of meer rijen planetaire tandwielmechanismen. Een eenvoudig planetair tandwielmechanisme omvat een zonnewiel, verschillende planetaire tandwielen en een tandwielring. De planeetwielen worden ondersteund door een vaste as van de planeetdrager, waardoor de planeetwielen op de steunas kunnen draaien. Het planeetwiel en het aangrenzende zonnewiel en ringwiel zijn altijd in een constante in elkaar grijpende toestand.

Bovendien worden spiraalvormige tandwielen meestal gebruikt om de stabiliteit van het werk te verbeteren. Een eenvoudig planetair tandwielmechanisme heeft de volgende kenmerken:

- Een zonnewiel, planeetdrager en ringwiel zijn allemaal concentrisch, dat wil zeggen, ze draaien om een ​​gemeenschappelijke as.

- Alle tandwielen zijn altijd in elkaar grijpend. Het is niet nodig om de versnellingen te verschuiven tijdens het schakelen. Dus de wrijving en slijtage zijn klein en de levensduur is lang.

- De structuur is eenvoudig en compact. De belasting wordt verdeeld over een groot aantal tanden, zodat de sterkte hoog is en grote belasting kan dragen.

- Meerdere overbrengingsverhoudingen zijn beschikbaar met één planetaire tandwielset.

Specificaties

Materiaal

Hoge sterkte gelegeerd staal, bijv. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, enz.

Tand afwerking

Standaard, hoge precisie

Tand type

Rechte tanden, spiraalvormige tanden

Toelaatbaar koppel (Nm)

0 10000 ~

Toepassingen

Planetaire tandwielsets zijn op grote schaal gebruikt in verschillende machines, voornamelijk in de volgende aspecten:

- realiseren van toerentalgereduceerde transmissie met grote overbrengingsverhouding;

- realiseren van compacte en krachtige overbrenging;

- het realiseren van een synthese van bewegingen;

- het realiseren van een decompositie van bewegingen.

In vergelijking met vergelijkbare gewone versnellingsbakken heeft een planetaire tandwielset voordelen van een soepele transmissie, een groot draagvermogen, een grote overbrengingsverhouding in een kleine ruimte en een lange levensduur. Planetaire tandwielsets worden steeds vaker gebruikt in de machines en uitrusting van de nationale defensie, metallurgie, hijs- en transport-, mijnbouw-, chemische, textiel-, bouwindustrie en andere sectoren.

Concurrentievoordeel

- mogelijkheid om de planetaire tandwielset aan te passen aan de hand van tekeningen, 3D-modellen of een eenvoudig onderdeel.

- mogelijkheid tot fabricage van niet-standaard planetaire tandwielen.

- mogelijkheid tot ontwerp en fabricage van op maat gemaakte planeetdragers.

- integriteit van het productieproces, inclusief materiaalkeuze, smeden, fijne bewerking, slijpen, warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling, enz.

Aanvraag