Tel: +86 152 0161 9036

E-mail: [e-mail beveiligd]

EN
Alle categorieën

Nieuws

Home>Nieuws

Ontwikkelingsanalyse van de Gear Reducer-industrie in China

Tijd: 2021-07-26 Hits: 63

   Met behoud van enkele van zijn kostenvoordelen, moet de transmissie-industrie vertrouwen op nieuwe voordelen zoals technologische vooruitgang, kwaliteitsverbetering en kosteneffectiviteit van producten om de export uit te breiden. De fundamentele kracht die technologische vooruitgang, innovatie en ontwikkeling van de industrie bevordert, is onomkeerbaar. De verwachting is dat de hele industrie een stabiele ontwikkeling zal bereiken met een gemiddelde jaarlijkse groei van ongeveer 30% tijdens het proces van transformatie en opwaardering.

1. Tandwielreductiemiddel stimuleert versnelde ontwikkeling van de industrie voor de productie van apparatuur
   Versnellingsbak is een onmisbaar belangrijk onderdeel voor de implementatie van mechanische transmissie in de apparatuurindustrie. De ontwikkeling van de nationale economie zal investeringen in de bouw van infrastructuur stimuleren en de ontwikkeling van metallurgie, elektriciteit, bouwmachines, bouwmaterialen, energie en andere industrieën bevorderen. Deze industrieën bevorderen de uitbreiding van de vraag naar tandwieloverbrengingen.

   Om snel verandering te brengen in de achtergebleven situatie waarin de toepassing van reductiemiddelen in mijn land wordt beperkt door ontwikkelde landen, zullen de effecten van nationaal macro-economisch beleid blijven optreden en zal de binnenlandse economische groei sterk blijven. Ook de internationale markt zal zich langzaam herstellen en de economie zal zich geleidelijk stabiliseren.

   Momenteel is de vraag naar tandwielreductoren groot en is de bezettingsgraad relatief hoog. De winstgevendheid van grote fabrikanten van verloopstukken is aanzienlijk verbeterd. Met de ontwikkeling van tandwielreductoren zal de vraag naar reductoren snel blijven groeien en zal het gemiddelde jaarlijkse groeipercentage in de toekomst meer dan 20% bedragen.

2. Analyse van de vooruitzichten voor toekomstige ontwikkeling en opwaardering
   De stroomafwaartse toepassingsindustrieën van het verloopstuk omvatten voornamelijk verschillende gebieden van de nationale economie, zoals hijsen en transport, cementbouwmaterialen, zware mijnbouw, metallurgie, elektriciteit, enz.

   Hijs- en transportapparatuur is de meest gebruikte industrie voor tandwielreductoren. De ontwikkelingssnelheid van deze industrie heeft rechtstreeks invloed op het groeitempo van de marktvraag naar verloopstukken. Verwacht wordt dat de productie-industrie voor hijs- en transportapparatuur in China een snel groeimomentum zal blijven behouden. Door hiervan te profiteren, zal ook de vraag naar verloopstukken effectief worden gestimuleerd.

    Na een langdurige uitgebreide expansie in de staalindustrie, is het dringend noodzakelijk om de structurele aanpassing en industriële modernisering te versnellen. Deze aanpassing heeft de metallurgische zware machinebouwindustrie, met name de hightech-apparatuurindustrie, voor uitdagingen gesteld, wat marktkansen met zich meebrengt.

   Tandwielreductiemiddel is het tweede belangrijkste type algemene machineapparatuur dat wordt gebruikt in cementmachines. De welvaart van de markt zal onvermijdelijk blijven stijgen met de sterke vraag van de cementmachine-industrie.

   De industrie van tandwielreductoren heeft een enorme industriële schaal gevormd na de gezamenlijke inspanningen van verschillende generaties in China. Op dit moment voldoen reductieproducten in China niet alleen aan de behoeften van de binnenlandse reguliere markt, maar nemen ze ook een bepaald bedrag in beslag op de internationale markt. Concluderend, de industrie voor snelheidsreductiemiddelen in China is zowel in binnen- als buitenland bekend en wordt 's werelds grootste fabrikant van snelheidsreductiemiddelen.


图片2
2 副本