Tel: +86 152 0161 9036

E-mail: [e-mail beveiligd]

EN
Alle categorieën

Uitrusting rek

Home>Product>Cilinder versnelling>Uitrusting rek

Hoge precisie rechte en spiraalvormige tandheugel van gelegeerd staal in lineaire aandrijving en zware transmissie op maat beschikbaar

Plaats van herkomst:

Jiangsu Provincie, China

Merk:

JIANGSU WENAN ZWARE INDUSTRIE CO., LTD.

Model nummer:

G-3

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Concurrentievoordeel
  • Aanvraag
Omschrijving

Quick Detail:
1. Tandheugel / tandheugel / tandheugel

2. Gebruikt in synchronisatiemechanisme, lineaire geleidingen, werktuigmachines, manipulator, enz.

3. Beschikbaar: lengte<= 2 meter

Minimum bestelhoeveelheid:

1

Prijs:

Afhankelijk van specificaties

Details van de verpakking:

krasbestendig, roestbestendig, vochtbestendig, of zoals gevraagd

Levertijd:

Afhankelijk van land van bestemming

Capaciteit van de levering:

overvloedig

Een tandheugel is een speciaal tandwiel met tanden verdeeld over een staafvormig lichaam. Het is gelijk aan een segment van de omtrek van een tandwiel met een oneindige diameter. Er zijn veel tanden gelijkmatig verdeeld aan één kant, ingrijpen in tandwielen, draaien rotatie in lineaire beweging of draaien lineaire beweging in rotatie. De tandheugels zijn ook onderverdeeld in rechte tandheugels en spiraalvormige tandheugels, die respectievelijk gepaard gaan met rechte tandwielen en spiraalvormige tandwielen. Het tandprofiel van een tandheugel is een rechte lijn in plaats van een ingewikkeld (voor het tandoppervlak is het een plat oppervlak). Het komt overeen met een oneindig cilindrisch tandwiel met de straal van de indexcirkel.

Specificaties

Materiaal

Hoge sterkte gelegeerd staal, bijv. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, enz.

Module (mm)

0.5 10 ~

Totale lengte (mm)

100 2000 ~

Tand afwerking

Standaard, hoge precisie

Tand type

Rechte tanden, spiraalvormige tanden

Toelaatbaar koppel (Nm)

0 22000 ~

Toepassingen

(1) Synchronisatiemechanisme. Het synchronisatiemechanisme van een tandheugel wordt over het algemeen gebruikt in het geval van cilinderarrayvermogen, hydraulische cilinderarrayvermogen om stroomsynchronisatie te garanderen en te voorkomen dat het bewegingsmechanisme afslaat en ongelijkmatige beweging veroorzaakt door lage verwerkingsnauwkeurigheid.

(2) Bewegingsrichting conversie. Een tandheugel- en rondselmechanisme is een benadering om lineaire beweging om te zetten in cirkelvormige beweging. In praktische toepassingen kan het worden gebruikt met luchtcilinders en hydraulische cilinders. Onder normale omstandigheden kan de lineaire beweging van een tandheugel worden geïnstalleerd met lineaire geleidingen en schuiven.

(3) Bewegingsuitgang. Een tandheugel kan direct worden gebruikt als een bewegingsuitgangscomponent en kan worden toegepast op de eindeffector van een manipulator en een aandrijfmechanisme van op en neer beweging.

Concurrentievoordeel

- mogelijkheid om tandheugel aan te passen aan de hand van tekeningen, 3D-modellen of een eenvoudig onderdeel.

- mogelijkheid van niet-standaard tandwieltanden van tandheugelproductie.

- integriteit van het productieproces, inclusief materiaalkeuze, smeden, fijne bewerking, slijpen, warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling, enz.

Aanvraag