Tel: +86 152 0161 9036

E-mail: [e-mail beveiligd]

EN
Alle categorie├źn

Externe cilindrische versnelling

Home>Product>Cilinder versnelling>Externe cilindrische versnelling

Extern cilindrisch ingewikkeld tandwiel Spiraalvormig tandwiel van gelegeerd staal in heavy duty transmissie Standaard of op maat gemaakt

Plaats van herkomst:

Jiangsu Provincie, China

Merk:

JIANGSU WENAN ZWARE INDUSTRIE CO., LTD.

Model nummer:

G-1

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Concurrentievoordeel
  • Aanvraag
Omschrijving

Quick Detail:
1. Cilindertandwiel / tandwiel / ingewikkeld tandwiel / spiraalvormig tandwiel;

2. Gebruikt in transmissiesysteem als versnellingsbak, snelheidsreductiemiddel, tandwielpomp, enz.

3. Beschikbaar: diameter <= 4 meter

Minimum bestelhoeveelheid:

1

Prijs:

Afhankelijk van specificaties

Details van de verpakking:

krasbestendig, roestbestendig, vochtbestendig, of zoals gevraagd

Levertijd:

Afhankelijk van land van bestemming

Capaciteit van de levering:

overvloedig

Externe cilindrische tandwielen worden veel gebruikt in mechanische transmissiesystemen. Een paar cilindrische tandwielen kan rotatie en koppel overbrengen door het ingewikkelde profiel van het ingrijpende oppervlak van de tandwielen. Externe cilindrische tandwielen omvatten rechte tandwielen en spiraalvormige tandwielen. Spur-cilindrische tandwielen hebben het voordeel dat er geen axiale kracht op de assen wordt overgebracht. Ze worden voornamelijk gebruikt waar geluiden en trillingen niet strikt vereist zijn.

In vergelijking met rechte tandwielen hebben spiraalvormige tandwielen een grotere contactverhouding, waardoor het ingrijpingsproces soepeler en het laadvermogen hoger is. Een langer ingrijpingsproces en een groter contactoppervlak verminderen de spanning van de tandwieltanden. Daarom zijn spiraalvormige tandwielen uitermate geschikt voor toepassingen met hoge snelheden en zware toepassingen.

WENAN biedt meting, ontwerp en productie van standaard of aangepaste rechte cilindrische tandwielen en spiraalvormige cilindrische tandwielen met een diameter van minder dan 4 meter met verschillende materialen.

Specificaties

Materiaal

Hoge sterkte gelegeerd staal, bijv. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, enz.

Module (mm)

0.5 40 ~

Aantal tanden

17 100 ~

Hoogtediameter (mm)

8.5 4000 ~

Tand afwerking

Standaard, hoge precisie

Tand type

Rechte tanden, spiraalvormige tanden, Visgraattanden

Toelaatbaar koppel (Nm)

0 1000 ~

Toepassingen

Externe cilindrische tandwielen worden veel gebruikt in mechanische transmissiesystemen, die in staat zijn om zware lasten over te dragen en stabiele prestaties gedurende lange tijd te behouden, zelfs bij hoge rotatiesnelheid. Typische toepassingen zijn onder meer zware versnellingsbakken (oliesmering) of snelheidsreductiemiddelen (oliesmering of vetsmering) in auto-, bouw-, mijnbouw-, marine-, landbouw- en metallurgische machines.

Concurrentievoordeel

- mogelijkheid om cilindrische tandwielen aan te passen aan de hand van tekeningen, 3D-modellen of een eenvoudig onderdeel.

- mogelijkheid tot fabricage van niet-standaard cilindrische tandwielen.

- integriteit van het productieproces, inclusief materiaalkeuze, smeden, fijne bewerking, slijpen, warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling, enz.

Aanvraag