Tel: +86 152 0161 9036

E-mail: [e-mail beveiligd]

EN
Alle categorieën

Kegeltandwiel

Home>Product>Kegeltandwiel

Hoge sterkte kegeltandwiel met rechte en spiraalvormige tanden van gelegeerd staal in heavy duty transmissie

Plaats van herkomst:

Jiangsu Provincie, China

Merk:

JIANGSU WENAN ZWARE INDUSTRIE CO., LTD.

Model nummer:

G-4

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Toepassingen
  • Concurrentievoordeel
  • Aanvraag
Omschrijving

Quick Detail:
1. Conisch tandwiel met rechte tanden / conisch tandwiel met spiraalvormige tanden / conisch tandwiel met gebogen tanden / conisch tandwiel met rechte tanden / conisch tandwiel met spiraaltand / conisch tandwiel met gebogen tanden / conisch wiel / conische aandrijving / conische rondsel

2. Gebruikt in transmissiesysteem als versnellingsbak, snelheidsreductiemiddel, enz.

3. Snelheidsverhouding: 1~80

Minimum bestelhoeveelheid:

1

Prijs:

Afhankelijk van specificaties

Details van de verpakking:

krasbestendig, roestbestendig, vochtbestendig, of zoals gevraagd

Levertijd:

Afhankelijk van land van bestemming

Capaciteit van de levering:

overvloedig

Kegeltandwielen worden gebruikt voor overbrenging tussen elkaar kruisende assen. In vergelijking met cilindrische tandwielen kan het de transmissierichting veranderen. Typische toepassingen zijn onder meer aandrijfassen in auto's, tractoren en mijnbouwmachines.

Het ontwerp, de fabricage en de installatie van conische tandwielen met rechte en spiraalvormige tanden zijn relatief eenvoudig. Maar ze zijn luidruchtig en worden gebruikt voor transmissie met lage snelheid (<5m/s). Het transmissievermogen van conische tandwielen met rechte tanden kan 400 kW bereiken en de omtreksnelheid meer dan 5 m/s. De overbrenging van kegelvormige tandwielen loopt soepel en het draagvermogen van de tandwielen is relatief hoger dan die van rechte tandwielen. Conische tandwielen met spiraalvormige tanden zijn echter moeilijk te vervaardigen. Hun toepassingen zijn dus eerder beperkt.

Gebogen conische tandwielen hebben kenmerken van soepele transmissie, laag geluidsniveau en zwaar draagvermogen. Ze worden veel gebruikt in hoge snelheden en zware omstandigheden. Spiraaltanden zijn een typisch type gebogen kegeltandwieltanden. Het transmissievermogen van een conische tandwieloverbrenging met kromme tanden kan 4000 kW bereiken en de omtreksnelheid kan meer dan 40 m / s bereiken.

Specificaties

Materiaal

Hoge sterkte gelegeerd staal, bijv. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, enz.

Snelheidsverhouding

1 80 ~

Module (mm)

1 20 ~

Hoogtediameter (mm)

10 400 ~

Tand afwerking

Standaard, hoge precisie

Tand type

Rechte tanden, spiraalvormige tanden

Toelaatbaar koppel (Nm)

0 2200 ~

Toepassingen

Van de verschillende mechanische transmissietypes is de efficiëntie van spiraalvormige conische tandwielen het hoogst, wat grote economische voordelen heeft voor verschillende transmissies, met name krachtige en heavy-duty transmissies. De ruimte die nodig is om hetzelfde koppel over te brengen is het minst, kleiner dan riem- of kettingoverbrenging. Bovendien is de overbrengingsverhouding van spiraalvormige kegeltandwielen permanent stabiel. Spiraalvormige conische tandwielen werken betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

Spiraalvormige kegeltandwielen worden veel gebruikt in binnenlandse en buitenlandse petrochemische machines voor olievelden, werktuigmachines, bewerkingsapparatuur, technische machines, metallurgische apparatuur, walsmachines voor staal, mijnbouwmachines, mijnbouwmachines, textielmachines, scheepsbouwmachines, ruimtevaart, vorkheftrucks, liften , verloopstukken, vliegtuigbouw en vele andere industrieën.

Concurrentievoordeel

- mogelijkheid om rechte tanden en conische tandwielen met spiraalvormige tanden aan te passen aan de hand van tekeningen, 3D-modellen of een eenvoudig onderdeel.

- mogelijkheid tot fabricage van niet-standaard rechte tanden en conische tandwielen met spiraalvormige tanden.

- integriteit van het productieproces, inclusief materiaalkeuze, smeden, fijne bewerking, slijpen, warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling, enz.

Aanvraag